TAROM a lansat o super-ofertă. Bilete de avion de la 39 de euro spre numeroase destinații

tarom
Aeronavă TAROM. Foto: Tarom / Wikimedia Commons / Arpingstone

Compania TAROM a lansat o ofertă de bilete de avion ieftine pe diferite rute interne și externe.

Preţurile pentru zborurile interne încep de la 39 de euro dus-întors, iar cele pentru zboruri internaţionale de la 79 de euro dus-întors, anunță compania într-un comunicat de presă.

Iată oferta TAROM de bilete de avion ieftine:

* 39 de euro (dus-întors cu toate taxele incluse), pentru călătorii între Bucureşti şi Cluj, Iaşi, Satu Mare, Suceava, Oradea,Timişoara.

* 79 de euro (dus-întors cu toate taxele incluse), pentru călătorii între Bucureşti şi Atena, Belgrad, Bruxelles, Chişinău, Hamburg, Istanbul, Larnaca, Munchen, Roma, Sofia, Viena; între Iaşi – Torino şi între Sibiu şi Munchen.

* 99 de euro (dus-întors cu toate taxele incluse), pentru călătorii între Bucureşti şi Alicante, Amman, Amsterdam, Barcelona, Beirut, Budapesta, Frankfurt, Londra, Madrid, Nisa, Paris, Praga, Salonic, Stockholm, Tel Aviv, Valencia şi între Iaşi şi Londra, Madrid, Tel Aviv.

Biletele sunt disponibile la vânzare atât pe www.tarom.ro (și varianta mobilă m.tarom.ro) cât şi prin agenţiile proprii şi partenere TAROM.

Bilete de avion ieftine TAROM – Condiţiile ofertei:

Perioada de vânzare: până în 05 aprilie 2017
Perioada de călătorie: până în 31 martie 2018 (Oferta nu este valabilă pentru călătorii în perioada 14 – 18 aprilie 2017)
Oferta este valabilă doar pe cursele operate de TAROM.

De asemenea, perioada minimă de şedere la destinaţie este de două zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică. Perioada maximă de şedere la destinaţie este de 14 zile.

Rezervarea şi emiterea trebuie efectuate în acelaşi timp. Nu sunt permise alte reduceri. Modificarea datelor de călătorie poate fi făcută doar cu plata diferenţei până la tariful disponibil şi aplicabil pe noile date de călătorie, plus o penalizare de 50EUR/tranzacţie pentru curse externe şi de 25EUR/tranzacţie pentru curse interne.

Rambursarea biletelor achiziţionate nu este permisă.

Locurile la această ofertă sunt limitate şi sunt disponibilie doar pe zboruri TAROM selecţionate.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.