Bilete de avion. Nisa – oferte de la 70 de euro

Bilete de avion Nisa. Românii care își doresc să viziteze acest oraș splendid din sudul Franței au acum ocazia de a achiziționa bilete de avion la preț redus spre Nisa. Mai multe companii aeriene au pus în vânzare bilete de avion ieftine spre această destinație turistică.

Bilete de avion Nisa, cu plecare din București

Deși se află la o distanță destul de mare de România, turiștii pot ajunge în Nisa fără să cheltuiască foarte mulți bani pe biletul de avion. Cei care vor să vadă minunatul oraș de pe Coasta de Azur în această toamnă, într-o perioadă în care vor scăpa de aglomerația și de cozile din timpul verii, își pot cumpăra un bilet de avion spre Nisa la jumătatea lunii noiembrie, la prețul de 70 de euro dus-întors (plus 15 euro taxa de serviciu la achiziționarea de pe site).

Zborul dus-întors este operat de compania low-cost Blue Air. Zborul este direct și durează aproximativ două ore și jumătate.

Oferta este disponibilă AICI.

Bilete de avion Nisa. Coasta de Azur pe timp de iarnă

Biletele de avion spre Nisa au prețuri reduse și în această iarnă. Turiștii care vor să petreacă atât Crăciunul, cât și Anul Nou în Nisa, pot cumpăra un bilet de avion cu plecarea pe 23 decembrie (întoarcerea în țară se face pe 4 ianuarie).

Prețul unui asemenea bilet este de 92 de euro (plus 15 euro taxa de serviciu la achiziționarea de pe site). Zborul este dus-întors și este operat de Ryanair la dus și de compania Easy Jet la înapoiere. Zborul este cu escală în Roma. Durata totală a zborului (cu escală) este de 21 de ore.

Oferta este disponibilă AICI.

Ofertele continuă și la începutul anului viitor. În ianuarie 2017, prețul pentru un zbor dus-întors pe ruta București – Nisa costă 100 de euro (plus 15 euro taxa de serviciu la achiziționarea de pe site).

Zborul este operat de compania low-cost Ryanair. Zborul este direct și durează aproximativ două ore și jumătate.

Oferta este disponibilă AICI.

bilete de avion nisa
Nisa. Foto: Rodrigo Soldon (Flickr / Creative Commons)

Bilete de avion Nisa, cu plecare din Cluj-Napoca

Românii care vor să plece spre Nisa din Cluj-Napoca au la dispoziție bilete de avion pentru zboruri directe sau cu escală, la prețuri avantajoase.

În luna noiembrie, de exemplu, un bilet dus-întors pe ruta Cluj-Napoca – Nisa costă 105 euro (plus 15 euro taxă de serviciu). La dus, zborul este operat de compania low-cost Wizz Air, iar la înapoiere de Blue Air.

Zborul durează 11 ore (inclusiv cu escala; la dus, escala se face în Londra, iar la înapoiere în București).

Oferta este disponibilă AICI.

Bilete de avion ieftine spre alte destinații: 

Bilete de avion ieftine spre zeci de orașe europene superbe. Prețuri de la 10 euro

Bilete de avion. Dublin – oferte de la 50 de euro

Bilete de avion. Paris – oferte de la 47 de euro

 

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.