Bilete de avion ieftine spre 7 orașe europene de vis. Prețuri și de 10 euro

În această toamnă, companiile aeriene low-cost au scos la vânzare bilete de avion ieftine spre numeroase destinații europene, cu plecare din diferite orașe din România.

Chiar dacă vacanța de vară s-a încheiat, ofertele companiilor aeriene continuă, toamna fiind o perioada în care mulți români aleg să plece în city-break-uri prin diferite orașe sau capitale europene.

Printre destinațiile accesibile spre care au fost puse în vânzare aceste bilete de avion ieftine se numără 7 orașe turistice care sunt acum foarte ușor de vizitat de către turiștii români: Bruxelles, Londra, Milano, Berlin, Frankfurt, Roma și Bologna.

Iată cele mai interesante oferte de bilete de avion ieftine:

1. Un zbor pe ruta Timișoara – Bruxelles, operat de compania Ryanair, dus-întors, costă 10 euro în lunile octombrie și noiembrie. Tariful are taxele de aeroport incluse și este valabil în limita locurilor disponibile.

AICI puteți accesa oferta promoțională.

2. Un zbor pe ruta București – Londra, operat de compania Ryanair, dus-întors, costă 16 euro în luna octombrie. Tariful are taxele de aeroport incluse și este valabil în limita locurilor disponibile.

AICI puteți accesa oferta promoțională.

3. Un zbor pe ruta Timișoara – Milano, operat de compania Ryanair, dus-întors, costă 16 euro în lunile noiembrie și decembrie. Tariful are taxele de aeroport incluse și este valabil în limita locurilor disponibile.

În luna octombrie, un zbor pe ruta Timișoara – Milano, operat de compania Wizz Air, dus-întors, costă 17 euro. Tariful are taxele de aeroport incluse și este valabil în limita locurilor disponibile.

AICI puteți accesa ofertele promoționale.

4. Un zbor pe ruta București – Berlin, operat de compania Ryanair, dus-întors, costă 16 euro în lunile septembrie și octombrie. Tariful are taxele de aeroport incluse și este valabil în limita locurilor disponibile.

AICI puteți accesa oferta promoțională.

5. Un zbor pe ruta Timișoara – Frankfurt, operat de compania Ryanair, dus-întors, costă 16 euro în lunile octombrie și noiembrie. Tariful are taxele de aeroport incluse și este valabil în limita locurilor disponibile.

AICI puteți accesa oferta promoțională.

6. Un zbor pe ruta București – Roma, operat de compania Wizz Air, dus-întors, costă 18 euro în luna noiembrie. Tariful are taxele de aeroport incluse și este valabil în limita locurilor disponibile.

AICI puteți accesa oferta promoțională.

7. Un zbor pe ruta București – Bologna, operat de compania Wizz Air, dus-întors, costă 18 euro în lunile octombrie și noiembrie. Tariful are taxele de aeroport incluse și este valabil în limita locurilor disponibile.

AICI puteți accesa oferta promoțională.

Alte oferte de bilete de avion ieftine:

Reduceri la vacanțe în locuri de vis

Bilete de avion. Nisa – oferte de la 70 de euro

Bilete de avion ieftine spre zeci de orașe europene superbe. Prețuri de la 10 euro

 

 

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.