Bilete de avion ieftine. Poți zbura gratis spre mai multe destinații

TAROM a lansat o oferta specială pentru zborurile interne în conexiune cu zborurile internaționale, anunță compania într-un comunicat de presă.

Zborurile interne care sunt realizate în conexiune cu alte zboruri internaționale TAROM vor avea tarif zero. De exemplu, un pasager poate zbura gratuit de la București la Cluj-Napoca dacă de la Cluj zboară mai departe spre Europa tot cu TAROM.

Pasagerii vor beneficia de transport gratuit către următoarele destinații domestice operate în acest moment de companie: Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Satu Mare, Suceava, Timișoara.

Pasagerii vor achita doar preţul segmentelor internaţionale şi contravaloarea taxelor de aeroport pentru întregul itinerariu.

Oferta este valabilă pentru toate biletele pe zborurile TAROM având destinație internațională, cumpărate în perioada 10 februarie – 15 aprilie 2016.

Oferta este valabilă pentru călătorii între România și destinații externe (atât pentru călătorii dus, cât și dus-întors). Destinațiile pentru care se aplică oferta: Alicante, Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chișinău, Dubai, Frankfurt, Geneva, Hamburg, Istanbul, Larnaca, Londra, Madrid, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Valencia, Viena, Tel Aviv.

Biletele sunt disponibile la vânzare atât pe site-ul TAROM (www.tarom.ro), cât şi prin agenţiile proprii şi partenere TAROM.

Pentru toate călătoriile efectuate cu TAROM, atât domestic cât și internațional, pasagerii beneficiază de servicii gratuite precum:

* Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână.
* Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil.
* Servicii gratuite la bord.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

S-au pus în vânzare bilete de avion de 8 euro din București spre destinații din Europa
Satul rotund din România, bijuteria aproape necunoscută ascunsă între dealuri
Locuri de muncă part-time în toată țara. Sute de joburi cu program flexibil

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.