Bilete de avion ieftine. O nouă companie aeriană low-cost aterizează în România

Bilete de avion ieftine între România și Italia prin Ernest Airlines
Bilete de avion ieftine între România și Italia prin Ernest Airlines

Veste bună pentru cei care caută bilete de avion ieftine spre Italia. Compania italiană low-cost Ernest Airlines intră și pe piața din România. Începând cu 21 iunie va opera zboruri între Verona și Iași (lunea, miercurea și sâmbăta), Cuneo și Iași (joia și duminica), Verona și București (lunea, miercurea și vinerea) și Genova și București (lunea și vinerea).

Ernest Airlines este o companie aeriană din Italia care și-a început operațiunile în anul 2017. În acest moment deține în flotă un Airbus A319 și un A320. Alte două aeronave Airbus A320 se vor alătura flotei în decursul acestui an.

Cei care sunt în căutare de bilete de avion ieftine pot găsi oferte începând cu 29 de euro, dacă vor să zboare din Iași spre Cuneo. De asemenea, dacă vor să călătorească din capitala Moldovei spre Verona găsesc oferte începând cu 39 de euro.

Un bilet pentru o călătorie de la București la Verona costă de 36 de euro și de la 46 de euro spre Genova, potrivit site-ului companiei Ernest Airlenes.

Bilete de avion ieftine și spre Malta

Bilete de avion ieftine vor fi și spre Malta. Începând de ieri, 17 mai, Air Malta a început să opereze zboruri regulate între București și insulă. Până acum, timp de mai mulți ani, compania aeriană a operat doar zboruri de tip charter. Legătura este făcută și datorită faptului că anul acesta Valleta este una dintre cele două capitale culturale europene, alături de orașul Leeuwarden, din Olanda.

Singura companie care mai oferă zboruri regulate spre Malta este Wizz Air, iar prețurile depășesc 250 de euro pentru luna iunie.

Zborurile vor fi operare în zilele de joi. Un avion va decola din Malta la 12:45 și va ateriza în București la 15:55. Din București va decola la 16:45 și va ateriza în Malta la 17:55.

Prețurile pentru bilet cu bagaj de mână inclus pornesc de la 39 de euro. Ca o comparație, un bilet de tren dintr-un oraș mare din partea nordică a țării spre Constanța costă în jur de 150 de lei.

Malta este una dintre cele mai frumoase destinații turistice din Europa. Capitala Valetta este descrisă pe site-ul UNESCO drept „una dintre cele mai concentrate zone istorice din lume”. De asemenea, Medina este bijuteria medievală a Maltei. Pe lângă atracțiile istorice și culturale, aici vă puteți bucura de plaje și apă limpede.