Bilete de avion de la 25 de euro spre destinații din Europa

FOTO: Blue Air cele mai ieftine zboruri
FOTO: Blue Air

Compania aeriană Ryanair a anunțat că lansează o nouă rută din București către Berlin, ce va fi operată cu o frecvență de două zboruri zilnice începând din luna septembrie.

Reprezentanții companiei spun că pentru vara aceasta, clienții din România pot alege din cele 11 rute pe care Ryanair le operează din București. Tariful biletelor începe de la 25 de euro, acestea fiind tarife promoționale.

O altă companie aeriană, Wizz Air, a anunțat că va începe să opereze zboruri directe de pe Aeroportul „Henri Coandă” spre Aeroportul „Gatwik”, din Londra, începând cu 18 iunie. Tarifele acestei curse vor începe de la 179 de lei.

La începutul lunii, companiile Blue Air și Ryanair au anunțat că sunt interesate să-și extindă zborurile interne. Blue Air a anunțat că începând cu 30 octombrie va opera două zboruri pe ruta București – Cluj Napoca – București. Biletele de avion vor fi disponibile la tarife începând de la 89,99 de lei, preț ce include gratuit un bagaj de mână în limita a 10 kilograme, un bagaj de cală în limita a 32 de kilograme și un snack pe timpul zborului.

Luna trecută, Blue Air a anunțat și că începând din această toamnă vor exista și zboruri care vor face legătura dintre aeroporturile Iași, Cluj și Timișoara. Prețurile vor începe tot de la 89,99 de lei.

Și orașul Timișoara va fi legat pe calea aerului de Capitală, pe lângă Tarom, de o companie low-cost. Este vorba despre gigantul Ryanair, care va opera începând cu 1 septembrie. Prețurile promoționale oferite de Ryanair pentru zborurile București – Timișoara pornesc de la 8 euro, iar un zbor dus-întors costă 16 euro.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: