Barem Matematică Evaluarea Națională 2017. Cum se rezolvau corect subiectele

barem matematică evaluarea națională 2017
Foto: Captură YouTube

Barem Matematică Evaluarea Națională 2017. Ministerul Educației Naționale a afișat miercuri, 21 iunie, la ora 15.00, baremul la proba de Matematică de la Evaluarea Națională 2017.

Peste 144.000 de elevi de clasa a VIII-a au susținut astăzi proba de Matematică la Evaluarea Națională 2017. A fost extrasă varianta 6.

La primul subiect, elevii au primit o operaţie simplă, 20-20:2, dar și exerciții de geometrie. La al doilea subiect, elevii au avut de rezolvat mai multe exerciții pornind de la un cub și de la o funcție.

Și cel de-al treilea subiect a fost de geometrie. Elevii au avut de răspuns la mai multe întrebări legate de un dreptunghi și de un cilindru.

Barem Matematică Evaluarea Națională 2017

Iată cum se rezolvau corect subiectele de la proba de Matematică de la Evaluarea Națională 2017:

barem matematică evaluarea națională 2017 barem matematică evaluarea națională 2017 barem matematică evaluarea națională 2017Evaluarea Națională 2017. Ce subiecte le-au picat elevilor la Matematică

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.