Băieții deștepți din politică. Un PSD-ist e acuzat că a furat gaz: „E o înscenare!”

Reprezentanții Gaz Est Vaslui au descoperit săptămâna trecută, la locuința unui consilier județean, din comuna Munteii de Jos, un contor de gaze naturale care ar fi fost modificat pentru a nu înregistra consumul real. Potrivit vremeanoua.ro, operatorul de gaz a făcut o sesizare la numărul de urgență 112.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii de la postul de poliție al comunei Muntenii de Jos, care au efectuat cercetări și au ridicat contorul, urmând a fi dispusă o expertiză în acest caz. Urmare a sesizării, polițiștii au întocmit dosar pentru comiterea infracțiunii de furt calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, Mihaela Ștraub.

Consilierul județean le-a spus jurnaliștilor de la Vremea Nouă că e posibil să fi modificat altcineva la contor. „Eu nu înteleg de ce au făcut treaba asta. Nu am umblat la niciun contor. Luni au trecut pe aici și mi-au spus că vor veni să facă verificările periodice la instalația de gaze, după care au plecat. S-au întors acum dimineață (vineri – n.r.). Soția mea a ieșit la poartă și le-a spus să aștepte până ajung și eu acasă, dar nu au mai așteptat și au desfăcut contorul. Eu nu am umblat la contoar. Posibil că mi-au înscenat ceva”, e de părere consilierul județean.

Un caz asemănător a avut loc și la Huși, tot în județul Vaslui. Un consilier local este acuzat că ar fi modificat contoarele care înregistrau consumul de gaze pentru mai multe firme ale sale.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

O garsonieră de 33 de metri pătrați, transformată într-o locuință de vis
10 sfaturi pentru plantarea unui pom fructifer
Nunta de poveste a doi români, admirată de o celebră publicație străină