Bacșiș-surpriză pentru un casier generos dintr-un fast food

Un tânăr casier dintr-un fast food din Texas, Statele Unite, a avut parte de o surpriză după ce a dat dovadă de generozitate și i-a dat unui băiețel 2 dolari pentru a-și putea cumpăra un desert, relatează USA Today.

Băiatul a venit la una dintre casele de marcat din fast food-ul din orașul Katy, Texas, având banii pregătiți pentru a-și cumpăra o înghețată cu aromă de mentă.

„Voia să comande un desert. Era puțin agitat că nu îi ajungeau banii și, la final, mi-a dat toți banii pe care îi avea”, a povestit casierul Travis Sattler. Dar toate monedele și cele câteva bancnote nu erau suficiente pentru a-și cumpără desertul.

„Îi mai lipseau vreo 2 dolari”, a spus Travis. Așa că tânărul casier, care mai avea puțin și își termina tura, și-a scos propriul card și a pus de la el diferența de bani. „Fac eu cinste”, i-a spus el băiețelului.

„Avem nevoie de mai mulți oameni ca tine”

După o jumătate de oră, același băiat a ieșit din fast food alături de mama sa. Înainte însă, i-a înmânat lui Travis un bilețel. „Îți mulțumesc pentru că ai fost atât de drăguț și ai plătit pentru desertul meu. Avem nevoie de mai mulți oameni ca tine”, scria în mesajul către Travis.

În plus, împachetată în bilețel era o bancnotă de 100 de dolari.

„Îmi place să cred că le-am făcut ziua mai frumoasă, așa cum și ei mi-au făcut-o mie. Cu toții trebuie să avem grijă unii de alții”, a mai spus Travis.

Tânărul plănuiește acum să economisească banii primiți pentru școala de asistență medicală pe care vrea să o urmeze.

Șeful său, care deține în franciză restaurantul din Katy al lanțului Freddy’s Frozen Custard & Steakburgers, este mândru de Travis. „Probabil că băiețelul își va aminti foarte mult timp de Travis”, a spus Padden Nelson, proprietarul restaurantului din Katy, oraș aflat la 50 de kilometri de Houston, Texas.

Reprezentanții lanțului Freddy’s au anunțat că intenționează să îi ofere lui Travis alți 100 de dolari pentru a-i răsplăti generozitatea.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Viața fără rate la bancă. La 16 ani, a ridicat o casă de unul singur
Fum fără foc. Adevărul despre „mizeria” de lege a fumatului: NU interzice mare lucru
Cel mai rapid biciclist din lume pe zăpadă

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.