Un avion a aterizat de urgență după ce o femeie aflată la bord a descoperit că soțul o înșela

avion qatar airlines
Foto: John Taggart (Flickr)

Un zbor Qatar Airways a trebuit să facă o aterizare de urgență după ce o femeie aflată la bord a aflat că soțul său o înșela, relatează „The Independent”.

În timp ce soțul său dormea, pasagera din Iran i-a folosit amprenta degetului pentru a-i debloca telefonul, și așa a descoperit că bărbatul avea o aventură.

Însoțitorii de bord nu au reușit să o calmeze pe femeie, care și-a lovit soțul în mod repetat. Din acest motiv, piloții au luat decizia de a ateriza de urgență în India.

Incidentul a avut loc în timp ce aeronava zbura de la Doha, Qatar, în Bali, Indonezia. Cuplul, precum și copilul celor doi, au fost evacuați din avion în India.

„Familia a petrecut ziua pe aeroporul Chennai. Nu s-a luat nicio măsură împotriva lor”, a declarat o sursă pentru publicația indiană „Hindustan Times”, deoarece nu a fost comisă nicio infracțiune.

Potrivit sursei citate, femeia se afla și sub influența băuturilor alcoolice deoarece băuse în timpul zborului.

„O doamnă împreună cu soțul și copilul lor, toți cetățeni iranieni, au fost dați jos dintr-un avion al Qatar Airways deoarece doamna se afla sub influența băuturilor alcoolice și s-a purtat urât cu membrii echipajului”, a anunțat un reprezentant al forțelor de securitate.

Ulterior, familia a plecat spre Kuala Lumpur, Malaezia, de unde a luat apoi un alt zbor spre Doha.

„Din respect pentru intimitatea pasagerilor nu comentăm cazuri individuale”, au anunțat și reprezentanții liniei aeriene Qatar Airways.

Un alt incident aviatic bizar a avut loc recent, când doi pasageri au fost prinși în timp ce făceau sex la bordul unei aeronave Delta Air Lines ce zbura de la Los Angeles la Detroit. Atât femeia în vârstă de 48 de ani, cât și bărbatul de 28 de ani, au primit citații din partea FBI și ar putea fi puși sub acuzare.

Vă recomandăm și:

AICI vă puteți abona la canalul nostru de YouTube și puteți vedea și alte reportaje și interviuri.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.