Atacul terorist din Tunisia. Un bărbat și-a apărat logodnica cu propriul trup

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Un britanic a fost împușcat de trei ori în spate și a suferit un atac de cord, după ce și-a folosit trupul pentru a-și apăra logodnica de teroristul care a atacat cu o mitralieră o plajă din stațiunea tunisiană Sousse, situată la 140 de kilometri de capitala statului african.

Matthew James, în vârstă de 30 de ani, era împreună cu logodnica sa, Sarah Wilson, în vacanță, potrivit The Telegraph.

În momentul în care teroristul a început să tragă la întâmplare în oamenii de pe plajă, cei doi s-au aflat în bătaia mitralierei.

„A încasat un glonț pentru mine. Îi datorez viața, pentru că el s-a aruncat în față atunci când a fost deschis focul. Era plin de sânge de la gloanțe, dar el îmi spunea să fug și să mă salvez. Mi-a spus: „Te iubesc, draga mea, dar pleacă. Spune-le copiilor noștri că tatăl lor îi iubește”.

Este cel mai curajos act pe care eu îl știu… A trebuit să îl las pe plajă, sub un șezlong, pentru că împușcăturile nu se mai opreau. Am fugit spre hotel, am sărit peste cadavre… Era un haos de nedescris și o baltă de sânge”, a povestit Sarah Wilson, pentru The Telegraph.

După ce teroristul a fost lichidat de polițiștii tunisieni, tânăra în vârstă de 26 de ani și-a căutat iubitul pe plajă însă nu l-a mai găsit. După aproximativ două ore de căutare, a fost sunată de logodnic cu voce slăbită, care a anunțat-o că e la spital. Din fericire, bărbatul a fost operat, iar viața nu îi este pusă în pericol.

Cei doi sunt din Țara Galilor și au doi copii, de 6 ani și 1 an, care au rămas acasă împreună cu bunicii.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.