Arta din baloane, noua senzație de pe internet

baloane
Artă din baloane Foto: Tumblr

În această perioadă, parcurile și locurile de joacă sunt pline de animatori care încearcă să îi surprindă pe copii cu diverse baloane colorate, pe care le transformă în diverse animale pentru fetițe sau în săbii, pentru băieți.

Artistul japonez Masayoshi Matsumoto a adus această îndeletnicire la nivel de artă și își uimește fanii cu câteva opere de artă din baloane care îi cuceresc imediat și pe cei mici, dar și pe cei mari.

Artistul nu folosește decât baloane pentru operele sale de artă, inclusiv ochii și picioarele personajelor sale sunt realizate din baloane. Acesta creează plante, flori și multe animale pe care le redă fidel din baloane.

Masayoshi Matsumoto îi îdeamnă și pe ceilalți pasionați de artă să încerce să își dezvolte talentul și să obțină lucruri interesante din niște obiecte atât de simple precum baloanele.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

 20.000 de leghe sub beri. Bar în formă de submarin, într-un oraș românesc

Cântă death metal, dar salvează vieți în București
Primul oraș din România în care bicicleta este mijloc de transport în comun

Cum au salvat elvețienii livada legendară de la Mălâncrav
Cum vrea Prințul Charles să salveze tradițiile și casele vechi din Transilvania

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.