Aragaze la prețuri mici pentru o masă delicioasă de sărbători. TOP 5 produse foarte ieftine

aragaze ieftine emag
Foto: emag.ro

Perioada sărbătorilor este tot mai aproape, așa că nu mai este mult timp până când bucătăriile noastre se vor umple de mirosul celor mai delicioase mâncăruri tradiționale de Crăciun.

De la cozonacii aromați la apetisantele sarmale, un aragaz performant este cheia succesului când vine vorba de gătit.

Din fericire, nu este nevoie de un aragaz scump pentru a obține rezultate uimitoare în confortul propriei locuințe. În această perioadă, multe aragaze de la branduri diferite au reduceri substanțiale de preț, oferind un raport calitate-preț cu adevărat excelent.

De exemplu, numeroase aragaze de la branduri precum Metalica, Arctic, Hansa ori Myria costă sub 600 de lei, deși oferă funcții diversificate ce vă permit să gătiți toate mâncărurile la care visați.

Aragaze ieftine pe gaz

1. Aragazul Metalica 1685 F4, cu 4 arzătoare, alimentare pe gaz, cu o capacitate a cuptorului de 46 de litri, beneficiază de o reducere de 6%. Aragazul are siguranță la cuptor și dimensiunile de 50 X 52 X 82 cm.

aragaze ieftine emag

2. Un alt aragaz ce poate fi cumpărat acum la preț redus este aragazul LDK 5060 WH, pe gaz, cu 4 arzătoare, cu capac metalic și siguranță. Acesta are o reducere de 14% în această perioadă. Aragazul are dimensiunile de 50 pe 60 de cm și beneficiază de 3 ani garanție.

Aragazul 5060 WH oferă siguranță împotriva scurgerii de gaze. O altă caracteristică importantă este ușa cu geam dublu a cuptorului, care contribuie la gătirea eficientă a preparatelor, transformându-le în mese copioase.

aragaze ieftine emag

Aragaze ieftine pentru bucătării înguste

3. Cei care nu au o bucătărie foarte spațioasă pot alege aragazul Arctic UAM4S. Acesta este un aragaz clasic, de dimensiuni reduse, cu capac de metal și tavă de cuptor. Are doar 50 de cm lățime și este perfect pentru bucătăriile mai înguste.

Aragazul pe gaz are 4 arzătoare și dispozitiv de siguranță, garantând preparate gătite în siguranță prin funcția Safety Plus (care oprește alimentarea cu gaz în cazul stingerii accidentale a flăcării). În această perioadă, aragazul beneficiază de o reducere de 27%.

aragaze ieftine emag

Aragaze ieftine cu grill

4. Fanii brandului Hansa se pot orienta spre aragazul FCGW510009D1, care are 4 arzătoare, un volum de 56 de litri, este dotat cu grill și face parte din clasa de eficiență energetică A. Și acest aragaz costă foarte puțin deoarece are o reducere de 31%.

Deși are un preț foarte mic, acest aragaz Hansa este extrem de performant și beneficiază de o mulțime de funcții și accesorii care transformă gătitul într-o adevărată plăcere. Cuptorul atinge foarte rapid temperatura maximă, fiind ideal pentru obținerea unor preparate rumene și cu crustă crocantă, precum pateurile. Capacul emailat alb de protecție special conceput asigură protecția și confortul la utilizare.

Raftul pentru deshidratare prezintă o serie de elemente de siguranță care îi sporesc stabilitatea. Acum raftul poate fi culisat liber în afară fără a exista riscul de accidentare.

Aragazurile independente de la Hansa au o dimensiune față-spate de 60 cm, ceea ce presupune o preparare confortabilă chiar și când se utilizează simultan două sau trei oale mari. Emailul ușor de curățat face parte din dotarea standard a cuptoarelor Hansa, iar interiorul neted previne lipirea resturilor alimentare și a grăsimilor pe suprafața interioară a cuptorului, facilitând astfel curățarea și întreținerea aparatului.

Aragazul Hansa are și o mică surpriză pentru proprietarii săi: rețetele din interiorul ușii cuptorului reprezintă un ghid practic poziționat comod – acestea conțin informații privind tipul de preparat, temperatura, nivelul și durata de coacere. Plita întrerupe imediat alimentarea cu gaz dacă flacăra se stinge accidental. În acest mod gătitul se desfășoară întotdeauna în siguranță.

aragaze ieftine emag

5. Aragazul MYRIA MY1802, cu 4 zone de gătit, pe gaz, are și el o reducere de 14% în această perioadă, putând fi cumpărat la un preț foarte avantajos.

Cuptorul împreună cu cele 4 zone de gătit ale plitei sunt prevăzute cu siguranțe (flame failure device) de protecție în cazul stingerii accidentale a flacării. În ceea ce privește geamul dublu al ușii cuptorului, acesta are dublu rol. Vă asigură temperatura de gătire setată fără să se piardă în mediul exterior și are și rol termoizolant.

aragaze ieftine emag

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.