Apelează la o companie de închirieri auto din București și vizitează aceste locuri de 1 mai

Închirieri auto București de 1 mai

Desi au trecut doar doua saptamani de la mini-vacanta de Paste, pe romani ii asteapta noi zile libere. Anul acesta, 1 mai cade intr-o zi de marti, iar bugetarii au primit si ziua de luni libera, pentru a-si putea extinde mini-vacanta 4 zile, cu tot cu weekend.

Daca nu te afli in aceasta situatie, dar tot vrei sa profiti de ziua de 1 mai, solutia optima pentru tine este sa apelezi la o companie de inchirieri auto din Bucuresti si sa vizitezi cele mai frumoase obiective turistice din apropierea Capitalei. Asta cu atat mai mult cu cat se anunta temperaturi de pana la 23 de grade Celsius.

In aceste conditii, ti-am pregatit o lista cu cele mai apreciate locuri pe care sa le vizitezi alaturi de familie si prieteni si la care poti ajunge cu usurinta folosind masina unei companii de inchirieri auto din Bucuresti:

1. Zoo Baneasa. Gradina zoologica de langa Bucuresti a fost modernizata de curand si adaposteste animale de pe tot Globul. Dupa ce te plimbi printre custile, acvariile si spatiile verzi destinate animalelor, te poti opri la unul dintre restaurantele cu specific romanesc din apropiere, pentru a degusta din preparatele traditionale care se servesc in aceasta perioada a anului.

2. Therme. Folosind masina unei companii de inchirieri auto din Bucuresti, poti ajunge cu usurinta la Therme, complexul de ape termale fiind situat in Balotesti, la mica distanta de Aeroportul International „Henri Coanda”. Odata ajuns, te poti relaxa pe sezlong, sub palmieri, poti face baie in bazinele cu apa calda sau poti testa toboganele impartite pe niveluri de dificultate. De asemenea, iti poti potoli foamea la restaurantele cu specific international si te poti relaxa intr-una dintre saunele fierbinti.

3. Parcul Comana. Situat la 40 de kilometri de Bucuresti, in comuna giurgiuveana cu acelasi nume, Parcul Comana este o arie protejata de interes national si o oaza de liniste care se intinde pe 25 de hectare. Aici, te poti plimba pe jos sau cu barca si poti savura o bautura rece la o terasa sau direct pe iarba, la umbra copacilor. Daca apelezi la o companie de inchirieri auto din Bucuresti, ajungi la Comana pe DN5.

4. Mogosoaia. O alta destinatie extrem de apreciata si situata la mica distanta de Bucuresti este Palatul Mogosoaia, din comuna cu acelasi nume. Dupa un drum de 15 kilometri la bordul autoturismului companiei de inchirieri auto din Bucuresti, poti vizita palatul in stil brancovenesc, curtea cu turnul de veghe, cuhnia (bucataria), casa de oaspeti, ghetaria, dar si cavoul familiei Bibescu si biserica „Sfantul Gheorghe.

Indiferent de destinatia aleasa, daca apelezi la o companie profesionista de inchirieri auto din Bucuresti, cum este FocusRent, vei beneficia de o flota diversificata de masini, atat din clasa economy, cat si luxury, SUV si microbuze, cu toate reviziile tehnice la zi si supuse unei inspectii riguroase inainte de a-ti fi inmanate. In plus, beneficiezi de preturi corecte, care includ RCA, full CASCO si rovinieta, dar si de promptitudine in livrarea autoturismelor si rezolvarea oricarei probleme, prin intermediul unui call-center disponibil 24/7.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.