Apare un nou complex în București. 630 de apartamente noi, într-o zonă foarte căutată

Un mini-cartier apare în foarte căutata zonă de nord a Capitalei. Pe cele 2,25 hectare își vor face loc nouă blocuri cu 630 de apartamente, dar și câteva duplexuri.

Cartierul va fi construit între Bulevardul Expoziției și strada Aviator Popișteanu, de grupul Impact Developer & Contractor. Vor fi scoase la vânzare studio-uri, dar și apartamente cu două, trei și patru camere. O parte din duplexuri vor avea trei camere, altă parte – patru camere.

Terenul a costat 12,5 milioane de euro, iar investiția totală se ridică la 68 de milioane de euro.

Puteți vedea imagini cu acest cartier AICI.

Primele apartamente vor fi gata în iulie 2019, iar întreg ansamblul va fi finalizat în iunie 2020.

Complexul, numit Luxuria Domenii Residence, va fi ocupat în proporție de 40% de spații verzi, au anunțat dezvoltatorii. În el va fi construit și un parc natural privat întins pe 2.500 de metri pătrați, care va include zece grădini tematice. Puteți citi mai multe despre facilitățile din noul complex AICI.

La interior, apartamentele se remarcă prin înălțimea foarte mare a camerelor (de până la trei metri) și prin prezența încălzirii prin pardoseală. Și suprafața apartamentelor este interesantă. Studiourile vor avea 54 de metri pătrați, adică vor fi mai mari decât multe apartamente de două camere din blocurile vechi. Iar un apartament cu 4 camere va măsura chiar și 230 de metri pătrați. Aflăm mai multe despre camere și vedem imagini, AICI.

Citiți și:

Apartamente lângă stația de metrou. Cum arată locuințele de vis de lângă Politehnica

TOP 10 apartamente cu preț bun în centrul Bucureștiului

Cum arată și cât costă locuințele în primul cartier din România care se alimentează de la Soare

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.