Anthony Bourdain a fost găsit mort. Se pare că este vorba de o sinucidere

Anthony Bourdain avea 61 de ani. Foto: WIkimedia Commons

Anthony Bourdain (61 de ani), chef, autor și realizator de emisiuni TV cu temă gastronomică, a fost găsit mort în camera sa de hotel din Strasbourg, în Franța. Poliția tratează cazul ca pe o sinucidere.

Bourdain fusese trimis de CNN în Franța pentru a lucra la noul său serial, Pats Unknown.

”Cu extraordinară tristețe confirmăm moartea prietenului și colegului nostru Anthony Bourdain”, a anunțat postul tv american CNN într-un comunicat.

Bourdain era un autor foarte popular, scriind cărți atât despre bucătărie, cât și ficțiune și non-ficțiune.

Prietenul său apropiat și maestru bucătar Eric Ripert a descoperit trupul neînsufleţit al lui Bourdain vineri dimineaţă, în camera sa de hotel.

Anthony Bourdain s-ar fi sinucis

”Dragostea sa pentru aventuri, pentru noi prieteni, mâncăruri și băuturi alese și poveștile pe care le-a strâns din întreaga lume nu încetau să ne uimească. Ne lipsește foarte mult. Gândurile și rugăciunile noastre merg către fiica sa și către familie în acest moment incredibil de dificil”, a mai precizat CNN.

Anthony Bourdain a devenit celebru în 2000, cu ajutorul cărții sale ”Kitchen Confidential: Adventures in the Culinary Underbelly”, care povestea din secretele elitei gastronomice mondiale.

Bourdain și-a început apoi cariera în televiziune, câștigând două Premii Emmy pentru emisiunea ”No Reservations” de pe Travel Channel. Din 2013 lucra pentru CNN, iar emisiunea Parts Unknown era la cel de-al 11-lea sezon.

Bourdain a absolvit, în 1978, Culinary Institute of America şi a lucrat în multe restaurante celebre.

A fost căsătorit de două ori și lasă în urmă o fiică, Ariane, născută în 2007.

DISTRIBUIȚI
Sorin Breazu
Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.