Angajări masive în România, în această toamnă. Lista posturilor disponibile, în funcție de oraș

Toamna este principala perioadă de angajări din an, iar marile companii caută angajați capabili să ocupe posturile scoase la concurs.

În acest articol, trecem în revistă joburile disponibile în 6 mari orașe din țară.

București

Peste 1100 de locuri de muncă în București sunt disponibile aici. Cel mai bine plătite sunt joburile pentru programatori și alți angajați din domeniul IT, dar sunt scoase la concurs și locuri de muncă în bănci și rețele de magazine și supermarketuri. Companiile de telefonie scot și ele la concurs sute de locuri de muncă.

Cluj Napoca

Peste 230 de locuri de muncă sunt disponibile și la Cluj, unde o serie de mari companii – ca Lidl, Telekom, Emerson, BRD, Siemens, Fujikura, Flanco, Vodafone, GameLoft, Leroy Merlin sau McDonald’s – caută angajați. Întreaga listă de locuri de muncă disponibile în Cluj Napoca poate fi consultată AICI.

Timișoara

Peste 150 de oferte de muncă în Timișoara sunt scoase la concurs în timp ce citiți acest text. Pe lângă numeroasele joburi în IT, poți candida și pentru posturile de inginer scoase la concurs de cei de la Continental și de la KSS. Cei care vor să lucreze într-un magazin pot profita de perioada de angajări la Leroy Merlin și Lidl, iar cei cu pregătire în domeniul bancar pot candida pentru posturile de la BRD și Alpha Bank. Și companiile de telefonie mobile și de cablu fac angajări, cu numeroase posturi disponibile la Vodafone, Telekom, UPC și EuroGSM.

Iași

Zeci de programatori și alți specialiști IT sunt căutați și la Iași, angajatori fiind companii ca Ness, BSSONE sau AROBS. Angajări masive și la Xerox, pe diverse posturi. Farmaciștii și asistenții se pot înscrie pentru locuri de muncă în lanțul Dona, iar cei cu studii economice pot candida pentru posturile de la Libra Bank și ING. Și Telekom și Vodafone, doi dintre marii jucători din domeniul Telekom, caută angajați în această toamnă.

Lista locurilor de muncă disponibile în acest oraș este AICI.

Constanța

Lugera angajează în Constanța persoane pentru următoarele domenii: protecția mediului, merchandising și vânzări. Se fac angajări și la companii ca Telekom, Vodafone, Lidl, Leroy Merlin, Medlife, La Fântâna, UPC și Jysk.

Lista locurilor de muncă disponibile în acest oraș este AICI.

Craiova

Capitala Olteniei devine un oraș tot mai important pe harta IT a Europei. Mari companii ca iQuest și Ubisoft fac angajări în acest oraș, căutând în primul rând programatori talentați. Totuși, sunt disponibile și locuri de muncă în alte domenii. McDonald’s, Telekom, Lidl, Libra Bank, EuroGsm, Alpha Bank și Leroy Merlin caută oameni la Craiova în această perioadă.

Lista locurilor de muncă disponibile în acest oraș este AICI.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.