RCS & RDS recrutează masiv în 50 de orașe. Ce salarii se oferă

joburi la rcs rds angajări la rds rcs locuri de muncă la rcs rds locuri de muncă rcs & rds angajări rcs rds angajări rcs rds locuri de muncă rcs&rds rcs rds joburi rcs rds
Foto: adevarul.ro

Angajări RCS RDS. Compania RCS & RDS face angajări în această perioadă în numeroase orașe din țară, pe posturi diverse.

AICI puteți aplica și puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă.

Angajări RCS RDS – Iată lista posturilor disponibile:

– recepționeră
– secretară
– reprezentant vânzări / încasări magazin
– consultant servicii clienți (spaniolă, italiană, română)
– tehnician fibră optică – instalări echipamente
– manipulant echipamente
– inginer
– alpinist utilitar
– programator
– topograf
– responsabil avize și autorizații
– reprezentant vânzări business
– suport tehnic telecomunicații
– asistent (ă) / secretar (ă) pentru departamentul juridic
– reprezentant vânzări business – telesales
– electrician

AICI puteți aplica și puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă.

Angajări RCS RDS – Posturile sunt în orașele:

– Aiud, Alba Iulia, Alexandria, Arad
– Bacău, Baia Mare, Bistrița, Blaj, Botoșani, Brașov, Brăila, București, Buzău
– Câmpulung Muscel, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Cugir
– Deva, Drobeta Turnu Severin
– Focșani
– Găești, Galați, Gherla, Giurgiu
– Hunedoara, Iași
– Mediaș, Miercurea Ciuc, Mioveni, Onești, Oradea
– Piatra Neamț, Pitești, Ploiești
– Râmnicu Vâlcea, Reșița, Roman
– Satu Mare, Sebeș, Sibiu, Sighetu Marmației, Sinaia, Slobozia, Suceava
– Târgoviște, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Tecuci, Timișoara, Tulcea, Turda
– Vaslui, Zalău

AICI puteți aplica și puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă.

Angajări RCS RDS – Ce salarii se oferă

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro, un inginer de telecomunicații angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 8 ani, câștiga în ianuarie 2018 un salariu lunar net de 4.000 de lei.

Un operator validare, prelucrare și introducere de date, cu o experiență în domeniu de 8 ani, câștiga în ianuarie 2017 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un operator call center în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în 2017 un salariu lunar net de 2.500 de lei pe lună.

Un tehnician de rețele de telecomunicații și calculatoare angajat în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în ianuarie 2018 un salariu lunar net de 1.060 de lei plus un comsion din vânzări de 1.000 de lei pe lună.

Angajări RCS RDS – Lista salariilor, de la inginer la operator

Un operator de rețele de telecomunicații, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în anul 2017 un salariu lunar net de 1.050 de lei pe lună, plus un bonus de 500 de lei pe lună și alte bonusuri de 1.000 de lei pe an.

Un agent de vânzări directe angajat part time (4 ore) în Oradea, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în anul 2017 un salariu lunar de 500 de lei pe lună și un comsion de 1.350 de lei pe lună.

Un reprezentant de vânzări business angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 9 ani, câștiga în decembrie 2017 un salariu lunar net de 2.400 de lei plus un comision din vânzări de 400 de lei pe lună.

Angajări RCS RDS București

Un inginer de rețea senior, angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 13 ani, câștiga în decembrie 2017 un salariu lunar net de 4.300 de lei.

Un inginer de rețea angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în august 2017 un salariu lunar net de 3.200 de lei.

Angajări RCS RDS Iași

Un operator call center angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în august 2017 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un agent de vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în martie 2017 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un inginer angajat full time în Ilfov, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în aprilie 2017 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un coordonator de vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în august 2016 un salariu lunar net de 2.200 de lei.

Un tehnician de telecomunicații angajat full time în Constanța în anul 2016, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga la acea dată un salariu lunar net de 1.900 de lei.

Un operator de vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în anul 2015 un salariu lunar net de 1.500 de lei plus un comision din vânzări de 500 de lei pe lună. De asemenea, la final de an acesta lua o primă de 1.000 de lei.

Locuri de muncă pentru șoferi. 3.000 € / lună, deduceri pentru copii

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.