Angajări RCS RDS. Se caută oameni pentru mai multe posturi

FOTO: Unuplusunu/Wikimedia Commons
FOTO: Unuplusunu/Wikimedia Commons

Cel mai mare furnizor de servicii integrate de comunicații din România este în căutare de angajați. Cei interesanți de angajări RCS RDS trebuie să știe că se caută lucrători pentru mai multe posturi. Iată câteva dintre cele mai recente anunțuri de angajări RCS RDS postate pe platforma de locuri de muncă eJobs.

Angajări RCS RDS. Agent de vânzări. Candidatul ideal trebuie să aibă „abilități dezvoltate de negociere și persuasiune, diplomație, proactivitate și orientare către client, precum și bune abilități de comunicare”. Constituie un avantaj dacă are experiență anterioară în vânzări, deși nu este obligatorie, cunoștințe în domeniul telecomunicațiilor și traininguri în domeniul vânzărilor.

Se oferă constract de muncă, bonusuri în funcție de performanță și posibilitatea de evoluție profesională. Jobul presupune prezentarea și promovarea serviciilor companiei către persoanele fizice și juridice, „prospectarea pieței și identificarea de noi clienți”, precum și negocierea și încheierea de contracte. Detalii suplimentare găsiți AICI.

Angajări RCS RDS. Suport tehnic telecomunicații. Se caută absolvent de studii tehnice sau în an terminal. Trebuie să aibă cunoștințe teroretice și practice pentru funcționarea protocoalelor TCP/IP, PPPoE, cunoștințe de bază despre rețele (nivele OSI și raportarea lor asupra echipamentelor de rețea, VLanuri, organizarea DNS, RIPE); cunoștințe minime linux (ping/traceroute, tcpdump, telnet, ssh, whois, mtr); abilități foarte bune de identificare și rezolvare probleme. Mai multe detalii găsiți AICI

Jobul constă în „preluarea/rezolvarea problemelor tehnice întâmpinate de clienți; monitorizare (verifică parametrii de funcționare ai rețelei/echipamentelor de acces și problemele apărute); routare statică, subnetare; escaladarea problemelor care nu țin de competența departamentului; troubleshooting pentru situațiile apărute în rețeaua RCS&RDS ( Ip/MPLS, nivel II, escaladare de la suport); administrare servere; ocazional comunicarea cu clienții”. Mai multe detalii găsiți AICI.

Angajări RCS RDS. Inginer Field 3G/4G. Candidatul ideal este absolvent al unei facultati cu profil tehnic și are experienta in activitati telecom/IT/transmisiuni radio (experienta anterioara in GSM/UMTS constituie avantaj); disponibilitate pentru deplasari in tara; disponibilitate pentru a lucra la inaltime; disponibilitate program on-call; capabil de a respecta termenele si de a putea rezolva un volum mare de munca; rezistenta la stres; spirit de echipa; cunostinte avansate de limba engleza; permis categoria B, vechime minim 1 an.

Angajări RCS RDS. Electrician. Trebuie să aibă studii medii finalizate și atestat de electrician. Angajatul trebuie să respecte procedura de revizie a echipamentelor HVAC din rețeaua de telefonie mobilă (efectuare poze/întocmire checklist). De asemenea, ajută la întocmirea fișei de revizie pentru fiecare aparat conform procedurei,
transmite datele din teren (poze/checklist) conform procedurei către frigotehnist, respectă normele interne de securitate și sănătate în muncă precum și cele de protecția mediului. Electricianul mai comunica problemele critice (descoperite pe locatie conform procedurii) in regim de urgenta catre frigotehnist, ajută la remedierea aparatelor de aer conditionat cu materialele din stoc, ajută la montarea/înlocuirea unităților de aer condiționat, verifică instalația electrică de pe locație. Mai multe detalii găsiți AICI.

Lista completă de angajări RCS RDS o găsiți LA ACEST LINK