Porsche caută angajați în România

Foto: Pixabay

Cea mai tânără subsidiară a furnizorului global Porsche Engineering Group, Porsche Engineering România, este în căutare de angajați în România.

Nemții și-au propus recruteze mai mulți ingineri. „Pentru filiala noastră din Cluj căutăm tineri ingi­neri de software şi ingineri mecanici talen­taţi, care să deţină cunoştinţe tehnice în domeniu, dar cărora să nu le lipsească nici aptitudinile sociale, aşa-numitele soft skills.

Candidaţii ideali trebuie să fie pasionaţi de ingineria auto, să-şi dorească să înveţe, dar şi să fie deschişi către provocările din domeniul mobilităţii şi al dezvoltării de autovehicule, care fac să crească gradul de digitalizare al automobilului”, a declarat Malte Radmann, managing director al Porsche Engineering Group GmbH.

Subsidiara din Cluj-Napoca a Porsche Engineering este cea de-a şasea filială a companiei, completând gama de servicii furnizate de celelalte unităţi din Weissach şi Bietigheim-Bissingen (Germania), Praga, Shanghai şi Nardò (Italia).

Porsche Engineering România este specia­lizată pe dezvoltarea de soft­ware şi pe trans­for­marea digitală a automobilelor, cu preo­cupare pen­tru dezvoltarea integrală a autovehiculului.

Toate locurile de muncă scoase de concurs în România de Porsche le găsiți LA ACEST LINK.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.