Angajări la Lidl. Ce salarii oferă lanțul de supermarketuri german

Locuri de muncă Lidl salarii
Foto: Facebook / Lidl

Locuri de muncă la Lidl. Lanțul de magazine Lidl face angajări în mai multe orașe din țară. Se caută de la vânzători, la șefi de magazine, de la asistent manager, la consultant de recrutare, iar salariile sunt atrăgătoare.

Posturile sunt disponibile în întreaga rețea a magazinelor Lidl, cu posturi vacante la Deva, Timișoara, Arad, Lugoj, București, Brăila, Bârlad, Rădăuți, Satu Mare, Baia Mare, Constanța, Roșiorii de Vede, Pașcani, Sfântu Gheorghe, Râmnicu Vâlcea, Piatra Neamț, Târgu Neamț, Târgu Mureș, Reghin, Sibiu, Cluj, Alba, Mureș, Maramureș, Odorheiu Secuiesc, Turnu Măgurele și alte orașe.

Angajări la Lidl. Lista completă a locurilor de muncă

Lidl este unul dintre cei mai importanți angajatori la nivel european. În acest moment, la compania germană lucrează peste 215.000 de oameni.

Dacă vrei să faci parte din echipa Lidl, te poți angaja aici.

Lidl a crescut constant salariile angajaților cu normă întreagă, care lucrează fie în magazin, cum ar fi casierii, cât și celor care muncesc în depozitele companiei, salariul minim fiind de peste 1.600 de lei.

Un lucrător comercial sau un lucrător din depozitele Lidl poate ajunge la un salariu de 1.800 de lei brut, cu tichete de masă incluse, spun oficialii companiei.

Oferta salarială de la Lidl poate fi consultată, în detaliu, aici.

Angajări la Lidl. Salarii în magazine și depozite

Compania de retail Lidl face parte din Grupul Schwarz, cu sediul în Neckarsulm, și este una dintre forțele de pe piața de retail alimentar din Germania și din întreaga Europa. Lidl este activ în 30 de țări și are peste 10.000 de magazine și aproape 150 de centre logistice.

Pe lângă faptul că salariile cresc, vechimea în companie este recompensată și prin alte beneficii, cum ar fi zilele de concediu: un angajat beneficiază în primul an de 21 de zile libere, de 23 în al doilea şi de 25 în al treilea. Lidl România are peste 4.000 de angajați, care primesc și asigurare medicală privată gratuită, iar membrii familiei acestora pot beneficia de oferte foarte avantajoase de servicii medicale, susţin oficialii companiei.

Lista completă cu locuri de muncă la Lidl

Salarii Lidl: posturile de conducere

– pachet salarial atractiv, peste medie, corelat cu experiența și performanța

– mașină de serviciu

– instrumente de lucru moderne (iPad, telefon mobil)

– instruire sistematică și practică

– mediu de lucru plăcut, modern, dinamic

– posibilitatea de formare / schimb de experiență în străinătate