Dedeman angajează. Ce salarii oferă patronii români

angajări dedeman 2019 joburi la dedeman recrutare angajări la dedeman angajări dedeman locuri de muncă dedeman angajări locuri de muncă dedeman joburi locuri de muncă la dedeman joburi dedeman
Magazin Dedeman. Foto: dedeman.ro

Dedeman angajează în această perioadă în mai multe localități din România.

Sunt disponibile locuri de muncă la Dedeman în următoarele orașe:

– București
– Buzău
-Vaslui
– Cluj-Napoca

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Sunt libere posturi de:

– tehnician service și închirieri scule
– dispecer monitorizare
– coordonator transport marfă
– consultant vânzări

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Ce salarii sunt la Dedeman

Potrivit siteului undelucram.ro, un consilier de vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în septembrie 2017 un salariu lunar net de 1.600 de lei.

Un consultant de vânzări angajat full time în Satu Mare, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în august 2017 un salariu lunar net de 1.400 de lei plus bonusuri de 300 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un șef de raion angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în iulie 2017 un salariu lunar net de 2.600 de lei.

Un consilier de vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în iulie 2017 un salariu lunar net de 1.500 de lei.

Un agent angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iunie 2017 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un dispecer alarmă angajat full time în Buzău, în anul 2016, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga un salariu lunar net de 1.300 de lei pe lună plus bonusuri de 400 de lei pe lună și tichete de masă de 280 de lei lunar.

Un agent livrator angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în mai 2017 un salariu lunar net de 1.800 de lei plus bonusuri de 300 de lei pe lună, tichete de masă de 188 de lei și bacșișuri în valoare de 500 de lei pe lună.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.