Amendă usturătoare pentru un șofer de ambulanță care a lovit un mistreț

Porc mistreț. Foto:Col Ford and Natasha de Vere / Flickr

Șoferul unei ambulanțe care se îndrepta spre un pacient din județul Mehedinți a fost amendat cu 870 de lei pentru că a lovit un porc mistreț care i-a sărit în cale.

Incidentul s-a produs noaptea, ambulanța grăbindu-se către un pacient cu peistaxis din Gârla Mare. Șoferul Alinuș Nărămzoiu, împreună cu o asistentă medicală, au plecat de la Cujmir spre pacient, însă pe drum, le-a sărit în cale un porc mistreț.

”Între Vrata şi Gârla Mare mi-a sărit un porc mistreţ în faţă, în doi metri, am frânat, dar nu am putut să-l evit, mi-a spart bara, mi-a spart radiatorul. Lângă mine a oprit şi o maşină a poliţiei de frontieră şi m-au întrebat ce s-a întâmplat. Am sunat la 112, a venit o domnişoară poliţistă, a sunat la rândul ei şi a venit un alt poliţist, am înţeles că este şeful de post de la Gârla Mare”, a povestit ambulanţierul pentru Adevărul.

Șoferul și asistenta au dat declarații timp de cinci ore. Polițistul nu i-a lăsat pe cei doi să plece înapoi spre Cujmir, pentru a lua o altă ambulanță și a se îndrepta spre caz, amenințându-i că le face dosar penal pentru braconaj.

Porcul mistreţ a fost ridicat de la faţa locului de reprezentanţii Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Mehedinţi. Între timp, la pacientul de la Gârla Mare a ajuns o ambulanță de la Drobeta Turnu Severin, care a avut de parcurs aproape 70 de kilometri.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.