Ambasadorul Rusiei în România, prădat de hoți la Sibiu

Valeri Kuzmin, ambasadorul Rusiei în România, a rămas fără portofel la Sibiu. Foto: Ambasada Rusiei

Ambasadorul Rusiei, Valeri Kuzmin, a rămas fără portofel în timp ce se afla în Piața Mare din Sibiu. Reprezentantul Moscovei a depus plângere la Poliție.

Ambasadorul Rusiei la Bucureşti, Valeri Kuzmin, se afla în Piaţa Mare din Sibiu, sâmbătă seară, împreună cu soţia sa, când a simţit o atingere uşoară în zona pieptului. Imediat, diplomatul rus și-a dat seama că fusese eliberat de portofel.

Kuzmin avea în portofel bani – 1.250 de lei și 250 de dolari -, cât și cardul de identitate diplomatică și mai multe carduri de fidelitate.

Poliția Română a demarat deja o anchetă pentru furt calificat.

”În perioada 8-10 iunie, la nivelul Poliţiei Municipiului Sibiu au fost înregistrate 5 plângeri privind infracțiuni de furt (telefoane mobile și portofele). Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, desfaşoară activităţi de identificare a autorilor”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu.

Deoarece sunt dosare cu autor necunoscut, datele din anchetă nu fac obiectul publicității, a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

DISTRIBUIȚI
Sorin Breazu
Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.