Ambasadorul Rusiei în România, prădat de hoți la Sibiu

Valeri Kuzmin, ambasadorul Rusiei în România, a rămas fără portofel la Sibiu. Foto: Ambasada Rusiei

Ambasadorul Rusiei, Valeri Kuzmin, a rămas fără portofel în timp ce se afla în Piața Mare din Sibiu. Reprezentantul Moscovei a depus plângere la Poliție.

Ambasadorul Rusiei la Bucureşti, Valeri Kuzmin, se afla în Piaţa Mare din Sibiu, sâmbătă seară, împreună cu soţia sa, când a simţit o atingere uşoară în zona pieptului. Imediat, diplomatul rus și-a dat seama că fusese eliberat de portofel.

Kuzmin avea în portofel bani – 1.250 de lei și 250 de dolari -, cât și cardul de identitate diplomatică și mai multe carduri de fidelitate.

Poliția Română a demarat deja o anchetă pentru furt calificat.

”În perioada 8-10 iunie, la nivelul Poliţiei Municipiului Sibiu au fost înregistrate 5 plângeri privind infracțiuni de furt (telefoane mobile și portofele). Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, desfaşoară activităţi de identificare a autorilor”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu.

Deoarece sunt dosare cu autor necunoscut, datele din anchetă nu fac obiectul publicității, a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.