Ai spirit de meșter? Cele mai avantajoase oferte la unelte de la eMag

Cele mai avantajoase reduceri la unelte
Cele mai avantajoase reduceri la unelte

Vara este anotimpul perfect pentru reparații, însă cu mâinile goale nu poți face mai nimic. În acest articol vă prezentăm cele mai bune oferte la unelte de la eMag.

Pentru cei care vor să economisească bani, dar să își completeze și setul de unelte cu o achiziție durabilă și eficientă, am realizat o listă scurtă cu produse excelente.

Dacă doriți o mașină de găurit cu percuție ieftină și de încredere, atunci modelul Stayer este ideal. Are o putere de 700 W și se alimentează prin cablu.

Cu o mandarină de 13 mm, această mașină este ușor de folosit și poate găuri orice material, de la beton la oțel și lemn. Cântărește doar 2,1 kilograme.

Costă doar 226 de lei și poate fi cumpărată de AICI.

Pentru schimbări de culoare în gospodărie, vă recomandăm pistolul de vopsit Black&Decker, care vine cu o reducere de preț de 20 la sută, până la 383 lei.

Este foarte ușor de folosit, dispune de un rezervor de 1,2 litri, dotat cu capac lateral pentru umplere și golire rapidă. Are un mod de pulverizare cu reglare simplă, dar și foarte precisă.

În pachet intră și un recipient pentru amestecarea vopselei, o perie de curățat și un furtun pentru aer de 6 metri.

Puteți cumpăra acest pistol de vopsit de AICI.

Tot Black&Decker vă sare în ajutor dacă aveți în gând să șlefuiți sau să tăiați ceva. Excelent pentru îndepărtarea ruginii, polizorul unghiular pe care vi-l prezentăm este dotat cu două tipuri de apărători – pentru tăierea metalului sau a betonului.

Mânerul este foarte confortabil, iar produsul, care costă doar 158 de lei, beneficiind de un discount de 24%, vine la pachet cu o valiză de transport și două discuri de tăiere.

Îl găsiți AICI.

Fierstrăul circular de la Stayer este un model excelent pentru semiprofesioniști. Are o putere de 1.200 W, fiind foarte ușor de folosit și cu o greutate redusă.

Cu o reducere de preț de 24%, până la 507 lei, acest fierăstrău taie lemnul cu o viteză de 4.500 de rotații pe minut, având diametrul pânzei de 185 mm.

Poate face tăieri oblice, iar înclinația maximă de tăiere este de 45 de grade. Îl puteți cumpăra de AICI.

Înainte de a începe orice lucrare, e nevoie, însă, de o măsurătoare ca la carte. Banala ruletă este indispensabilă.

Cu doar 16 lei puteți cumpăra ruleta Unior de 3 metri. Cu sistem de blocare și brățară de prindere, aceast accesoriu poate fi achiziționat de AICI.

Recomandările editorilor GreatNews:

Locuri de muncă în Germania. O firmă oferă și alocație pentru copiii angajatului
Reduceri eMAG la laptopuri. Top 5 oferte
Locuri de muncă în centre de lux din cele mai frumoase orașe europene. Salariile ajung la 2.500 de lire
Reduceri la tablete. Cele mai bune oferte de la eMAG

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.