Ai o afacere și vrei să o dezvolți? Programul prin care vei gândi ca un antreprenor adevărat

Înscrierile în noul program de training și mentorat Tineri Antreprenori Ediția 2015 sunt deschise până pe 7 septembrie.

JCI Tineri Antreprenori este o școală de antreprenoriat pentru cei aflați la debut, precum și un accelerator de afaceri pentru cei deja lansați în afaceri.

Programul se adresează celor care au deja o afacere, un produs, un serviciu lansate de 1 sau 2 ani sau au o idee clar definită de business, validată sau în curs de validare și care poate fi pusă în practică în următoarele 6 luni.

Cele trei componente ale programului reunesc: 8 sesiuni de training în perioada 14 septembrie – 6 octombrie, urmate de o perioadă de mentorat în care fiecare participant este sprijinit de un antreprenor sau manager cu experiență să progreseze în afacerea sa, iar la final un concurs de Business Planuri în fața unui juriu.

JCI Tineri Antreprenori oferă un cadru de dezvoltare flexibil, cu posibilitatea alegerii temelor de discuție în cadrul workshopurilor, acces la o comunitate de antreprenori cu experiență, din diverse domenii, feedback de la mentori cu diverse expertize, toate acestea la un cost redus pentru participanți.

Antreprenorii din program vor participa la training-uri de motivație și etică antreprenorială, strategie și poziționare a afacerii, business model, organizare din punct de vedere legal și fiscal, marketing, leadership și management al echipei, finanțe și perspectiva finanțatorilor. Între mentorii din program regăsim antreprenori care au fondat afaceri și branduri deja cunoscute în mediul de afaceri: Dan Stefan – Autonom Rent-a-Car, Marius Dan – Tudor. Personal Tailor, fratii Mihai si Cristian Logofătu – Bittnet Systems, Alex Dona – Partner TimesNewRoman.ro, Al Kamara – Fondator Wave Division, Matei Dumitrescu – Tech Angels și alții.

Înscrierile se realizează accesând link-ul http://www.tineriantreprenori.ro/inscrieri-editia-2015/, urmând ca antreprenorii sa fie selectați pe baza aplicațiilor lor.

Dintre afacerile care s-au remarcat în cadrul ediției 2014 enumerăm: Techir – producția și vânzarea de produse cosmetice, antreprenor Oana Stan; Jademy.ro – Academia Joburilor IT, inițiată de Sorin Popa și Gabriel Negrean; Allboutique.ro – platforma online de produse de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii vestimentare pentru femei, antreprenor Cătălina Brînză; La Trăsura – un ‘coffee shop & take out’ lansat de Roland El Hayes în centrul Clujului; EvyDent – clinică stomatologică, proiect inițiat de Slavic Saramet.

Junior Chamber International (JCI) este o federație mondială a tinerilor lideri și antreprenori, cu aproximativ 200.000 de membri activi, fiind prezentă în mai mult de 5000 de comunități locale din peste 100 de țări. JCI România a fost înființată în 2002 la București, iar în prezent sunt 265 de membri activi. Misiunea organizației este aceea de a crea oportunități de dezvoltare pentru membrii comunității în care activează, iar acțiunile și proiectele inițiate reprezintă o soluție pentru provocările cu care se confruntă societatea, în domeniul afacerilor, antreprenoriatului, dezvoltării personale, precum și în educație sau sănătate.

Recomandările editorilor GreatNews:

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.