Agentul 000 în misiune: Cocalarii din trafic, atacați cu „arme albe”

FOTO: Andra Gherman/Facebook/Desteptarea.ro
FOTO: Andra Gherman/Facebook/Desteptarea.ro

Câțiva șoferi care și-au lăsat mașinile parcate prin Bacău fără să respecte regulile au avut surpriza să și le găsească pline de făină și împodobite cu hârtie igienică.

Despre „haiducii” care folosesc făina pentru a se răzbuna pe cei care parchează neregulamentar se știu la fel de multe detalii cam câte cunoșteau locuitorii din Gotham City despre Batman sau Lois Lane despre Superman.

Unii cred că e vorba de mai multe persoane din nordul Bacăului, care și-au făcut o „pasiune” din aruncatul făinii pe mașini, alții cred că nu e nimic altceva decât o glumă pusă la cale într-un cerc de prieteni, potrivit jurnaliștilor de la Deșteptarea.

Motivul pentru care au ales făina ar fi faptul că aceasta, peste noapte, în contact cu umezeala, devine foarte greu de îndepărat. Practic, se produce o „extersiune a unui degajament… din care n-am mai putut să dorm cu nevastă-mea”.

De asemenea, mai există și ipoteza că planul Agentului 000 ar fi să-i introducă în atmosfera sărbătorilor pascale pe șoferii supărați pe regulile de circulație și de bun simț. Și pentru că de Paște nu e moda luminițelor pe străzi, „haiducii” cred că făina e un înlocuitor potrivit. Cocalarii trebuie să fie foarte atenți unde parchează, să nu-i vină ideea Agentului 000 să completeze rețeta pe mașini cu drojdie, zahăr și rahat.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

O garsonieră de 33 de metri pătrați, transformată într-o locuință de vis
10 sfaturi pentru plantarea unui pom fructifer
Nunta de poveste a doi români, admirată de o celebră publicație străină