Adrian Sârbu, după prima noapte în arest: „A fost cool!”

Omul de afaceri Adrian Sârbu, creatorul trustului Media Pro, în prezent patronul grupului Mediafax, a fost reținut aseară de procurorii DNA pentru 24 de ore.

În dimineața aceasta, Sârbu a cerut să dea declarații la Parchet, după ce aseară, potrivit unor surse apropiate anchetei, a refuzat acest lucru.

Adrian Sârbu a declarat aseară, imediat după ce a ieșit încătușat de la Parchet, că dosarul Mediafax, în care este acuzat de spălare de bani și instigare la evaziune fiscală, este o „făcătură” și are ca scop distrugerea instituțiilor media pe care le-a construit în ultimii 25 de ani.

„Cazul Mediafax – Adrian Sârbu, fabricat la comanda lui Pontaghiță și camarilei lor, are drept scop distrugerea Mediafax, Gândul, Ziarul Financiar, instituții media pe care le-am construit în ultimii 25 de ani și pe care le-am menținut independent politic”, a precizat Sârbu.

În această dimineață, întrebat cum a fost în prima noapte de arest, Sârbu a răspuns ironic: „A fost cool!”.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.