O șoferiță a condus pe contrasensul autostrăzii Arad –Timișoara

Șoferiță pe contrasens, pe autostrada Arad-Timișoara

O femeie aflată la volan a condus pe contrasensul autostrăzii Arad –Timișoara, pe o distanță de peste 1,5 kilometri, îngrozind participanții la trafic.

Câteva mașini au trecut pe lângă autoturismul condus de femeie, în timp ce șoferii speriați o avertizau din faruri că ar putea produse o nenorocire în orice moment.

În tot acest timp, femeia a fost filmată cu telefonul mobil chiar de fiul ei.

Poliția rutieră a reușit să o identifice pe șoferiță, care s-a ales cu suspendarea permisului și cu o amendă de 580 de lei.

Când a fost audiată de polițiști, femeia a povestit că a rămas fără benzină și că l-a sunat pe fiul ei să îi iasă în cale cu o canistră. S- au întâlnit pe drum, au mers la benzinărie și s-au întors la mașina pe contransens, pentru că altfel ar fi făcut un ocol de 60 de kilometri, după cum relatează stirileprotv.ro.

În tot acest timp, femeia de la volan a circulat pe contrasens mai bine de un kilometru și jumătate, timp în care pe lângă ea au trecut razant mai multe autoturisme și un TIR.

Incidentul cu femeia care a circulat pe contrasens pe autostradă nu este unul izolat. Anul trecut, șase șoferi au rămas fără permis după ce au condus pe contrasens, pe autostradă.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandarea editorilor Great News:
Mașină fără șofer, cu 100 km/h pe autostradă. Românul ce conducea de pe bancheta din spate, căutat de poliție