A câștigat la Loterie cu bonuri fiscale adunate din gunoi

Bărbatul este de meserie sobar sursa foto: captură TV

Un bărbat din Arad care a strâns peste 1.500 de bonuri fiscale din coșurile de gunoi a prezentat 23 dintre ele la Loteria bonurilor.

Cele 23 de bonuri fiscale sunt câștigătoare, toate fiind din data de 7 februarie, cu o valoare cuprinsă între 6 şi 6,99 lei.

Constantin Lungu din Arad a povestit că a reușit să strângă toate bonurile respective după ce le-a adunat în fiecare seară de la clienții unui supermarket.

Constantin Lungu este sobar de meserie, dar nu are un serviciu stabil, pentru că în satul său sau în apropiere nu sunt fabrici unde să se angajeze. El câştigă doar două luni pe an, toamna, când construieşte teracote.

După ce a aflat de extragere, bărbatul s-a prezentat marți dimineață la administraţia fiscală pentru a-şi revendica premiul la Loteria bonurilor.

„M-am gândit să adun de la market, din oraș, o pungă de bonuri care erau lăsate pe tejghea, le-am rugat pe doamne: ce faceti cu bonurile? Le aruncăm. Mi le dați mie? Că poate câștig”, a spus Constantin Lungu, citat de digi24.ro.

Şeful AJFP Arad, Marius Drăgănescu, a declarat că situația reprezintă un caz special, astfel că autoritățile aşteaptă acum instrucţiuni pentru a afla cum să  procedeze pentru acordarea premiului.

Numai în județul Arad, până marţi după-amiază, au fost înregistrate 71 de bonuri fiscale câştigătoare, dar numai Constantin Lungu a depus mai multe, restul persoanelor care s-au prezentat pentru a revendica premii având câte un bon.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Recomandările editorilor GreatNews:

Test de inteligență. O problemă de logică cu ouă de Paşte
Filmuleţul momentului. Un grup de norvegience frumoase îşi apără agricultura
TOP 10. Cele mai frumoase imagini cu Universul