8 idei inedite pentru economisirea spațiului în casă

Clipboard01
Foto: bhg.com

De-a lungul timpului adunăm o grămadă de lucruri în casă, iar la un moment dat ne dăm seama că nu mai avem unde să le depozităm. Iată 8 idei de la zillow.com pentru pasionații de amenajări interioare interesați de cum să economisească mai mult spațiu în locuință.

1. Adesea, pentru a găsi mai mult spațiu de depozitare în casă este nevoie de creativitate, așa cum se poate vedea în imaginea de mai sus: tăvile și alte vase foarte mari pentru servit mâncare au fost puse în sertare înguste, amplasate sub bufetul din bucătărie.

2. Biblioteca a fost prelungită cu un raft pentru cărți construit chiar pe deasupra tocului ușii.

vila-1-
Foto: www.katyelliott.com/blog

3. De la parfumuri la bijuterii și diverse nimicuri, pe toate poți să le așezi pe rafturi în spatele oglinzii. Partea cea mai bună e că le vei avea pe toate la îndemână după dușul de dimineață.

vila-2
Foto: www.gowfb.ca

4. Cu ajutorul unor sertare, banchetele din bucătărie se pot transforma în adevărate cufere unde poți să depozitezi oale, seturi de tacâmuri, prosoape sau alte obiecte de bucătărie pe care le folosești mai rar, astfel încât restul încăperii să fie mai aerisită. Așa vei avea suficient loc pentru gătit.

vila-3
Foto: mydesigndump.blogspot.ro

5. Din grinzi și căpriori se poate construi o cu totul altfel de bibliotecă: pe orizontală, chiar pe tavan.

vila-4
Foto: apartmenttherapy.com

6. Scările interioare pot fi modificate astfel încât sub fiecare treaptă să fie introdus un sertar. Așa vei crea un spațiu de depozitare numai bun pentru așezarea pantofilor care se îngrămădesc mereu la intrarea în casă.

vila-5
Foto: cantyshanty.com

7. Sertarele-dulap de sub scări adăpostesc haine, jocuri sau cutii de pantofi.

vila-7
Foto: www.joat-london.co.uk

8. Cada poate fi înconjurată de pereți mobili, perfecți pentru a așeza pe ei, ca pe ușa frigiderului, șampoane, săpunuri, bureți de baie sau geluri de duș.

vila-9
Foto: thecoolthings.com

Articolul următor >>>> Cum îţi construieşti o casă pe roţi

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să fiți la curent şi cu alte idei utile în casă şi grădină, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de știri pozitive de pe pagina noastră de Facebook.