6 zile de reduceri mari la eMAG. Cele mai bune oferte ale verii

emag
Foto: emag.ro

Magazinul online eMAG desfășoară în perioada 27 iulie – 1 august campania de reduceri „Summer Fest. 6 zile de oferte unice”.

În fiecare zi, campania aduce promoții la alte tipuri de produse, reducerile fiind de peste 40%.

Întreaga listă de reduceri eMAG din campania „Summer Fest. 6 zile de oferte unice” o găsiți AICI.

Astăzi, magazinul online eMAG are reduceri mari la electronice. Oferta este disponibilă la acest link.

De exemplu, un televizor LED Toshiba, cu diagonala de 80 de centimetri, HD, are o reducere de 23% și costă 999,99 lei. Rezolutia HD Ready combinată cu tehnologia de procesare a imaginii AMR + 100 oferă imagini vii și o calitate superioară a imaginilor în mișcare.

Oferta este disponibilă AICI.

Un televizor LED LG, cu diagonala de 123 de cm, 49LF540V, Full HD, are o reducere de 23%. Sistemul Virual Surround oferă o experiență de sunet superioară și îmbogățește experiența de vizualizare. De asemenea, televizorul are și un sistem de economisire inteligentă a energiei: acestă funcție presupune controlul iluminarii pentru ajustarea luminozității, o funcție care stinge ecranul în timpul ascultării fișierelor audio. Funcția Standby Mode Zero permite televizorului să intre în stare de hibernare.

Oferta este disponibilă la acest link.

Un televizor LED Philips, cu diagonala de 140 cm, 55PFH5209, Full HD, are o reducere de 10%. Tehnologia Ambilight de la Philips lasă impresia că mărește imaginea prin proiectarea unei zone luminoase pe peretele din spatele televizorului. Prin Digital Crystal Clear de la Philips, televizorul are 69 miliarde de culori și un contrast dinamic de 500.000:1. Rezoluția este FULL HD (1920×1080).

Oferta este disponibilă AICI.

Un Sistem Home Cinema 5.1 Philips are o reducere de 30% în cadrul campaniei „Summer Fest”. Puterea de 300 W RMS oferă un sunet excelent pentru filme și muzică. Sistemul redă aproape orice disc și orice dispozitive media, indiferent că este vorba de DVD-uri, VCD-uri, CD-uri sau dispozitive USB.

Oferta este disponibilă la acest link.

Un aparat foto digital Canon PowerShot SX400, 16MP, are o reducere de 45%. Minicamera versatilă cu zoom de 30x oferă detalii excelente, fotografii clare și filme stabile cu modul IS Inteligent.

Oferta este disponibilă AICI.

Întreaga listă de reduceri eMAG din campania „Summer Fest. 6 zile de oferte unice” o puteți găsi AICI.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reduceri eMAG MacBook. Cele mai bune oferte
Locuri de muncă pentru șoferi români în străinătate
Locuri de muncă pentru români în străinătate: Ce posturi sunt disponibile în Germania