6 accesorii și gadgeturi pe care trebuie să le iei cu tine în vacanță

Există câteva gadgeturi și accesorii pe care trebuie neapărat să le iei în vacanță cu tine. Iată care sunt acestea:

GPS-ul. Oricât de mult ai crede în aplicațiile de navigație de pe smartphone sau tabletă, trebuie să știi că toată baza o poți avea tot într-un GPS clasic.

Are hărți preinstalate, indicatoare pentru depășirea vitezei, asistență pentru benzile de mers și beneficiază de actualizări permanente.

Huse de protecție. Țineți smartphone-urile și tabletele în siguranță. În vacanță ne eliberăm de griji și, cum e și normal, suntem un pic mai relaxați. De ce să fii tot timpul atent să nu se pună pe smartphone sau tabletă un firicel de praf sau nu se zgârâie display-ul de cheile din geanta de plajă, când e mult mai simplu să le protejezi cu huse, cum ar fi cele de tip flip book.

Ochelari inteligenți. Au cameră video și filmează până la 90 de minute la un unghi de deschidere generos. Sunt ușor comandat și perfecți pentru a filma o drumeție pe munte, o plimbare pe plajă sau un răsărit. Pur și simplu îi porniți și filmează întreaga experiență vizuală pe care o aveți.

Bumper pentru smartphone. Poate ați observat că de cele mai multe ori, când scapi telefonul, cele mai mari riscuri sunt să se deterioreze rama. Aceste huse de tip bumper sunt niște rame foarte rezistente care se montează pe smartphone și protejează există zona care este cea mai vulnerabilă, fără să blocheze butoanele laterale.

Bateria externă. Vă ajută să scăpați de grija faptului că nu ați încărcat telefonul. Majoritatea acestor acumulatori sunt mici și oferă cel puțin o încărcare completă a smartphone-ului sau a tabletei.

Stick selfie. Peisajul este splendid și vrei să imortalizezi priveliștea? Te încurcă geanta, mâna îți intră în cadru și acoperă din peisaj? E foarte clar că ai nevoie de un selfie stick pentru a rezolva toate aceaste probleme care pot apărea.

Suport de telefon. Dacă aveți de gând să mergeți în vacanță cu mașina și vreți să țineți telefonul la vedere luați cu voi și un suport. Puteți vizualiza foarte ușor display-ul direct în zona bordului și puteți vorbi fără să mai folosiți hands free-ul.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.