3 locuri din Europa unde poți merge la mare în noiembrie

În majoritatea stațiunilor din Europa, sezonul estival se încheie în luna septembrie. Există însă și câteva locuri perfecte pentru baie și în această penultimă lună a anului.

Destinațiile din sudul Europei și o serie de insule apropiate de continent îți oferă șansa unui nesperat sejur estival de noiembrie.

Mai jos poți găsi ceva informații despre aceste locuri și poți căuta rapid bilete de avion în perioadele care îți convin cel mai mult.

1. Ayia Napa, Cipru

În stațiunea din sud-estul Ciprului, temperatura apei mării trece de 22 de grade pe toată durata lunii noiembrie. Poți ajunge la Aya Napa cu un zbor până la Larnaca, iar apoi cu un autobuz.

Distanța dintre Larnaca și stațiune (circa 50 de kilometri) poate fi parcursă cu autobuzul în circa 45 de minute.

Zboruri spre Larnaca. Caută bilete AICI.

2. Insulele Canare

Foto: Jose Maria Cuellar / Flickr / Creative Commons
Foto: Jose Maria Cuellar / Flickr / Creative Commons

Insulele spaniole din Atlantic sunt situate în dreptul coastelor marocane, iar asta face ca vremea călduroasă să țină mult mai mult decât pe continentul european.

Poți ajunge în Canare zburând spre unul dintre aeroporturile din Tenerife.

Zboruri spre Tenerife. Caută bilete AICI

3. Sicilia

Foto: Paolo Macorig / Flickr / Creative Commons
Foto: Paolo Macorig / Flickr / Creative Commons

Cu puțin noroc, la început de noiembrie poți prinde o temperatură a apei de 23 de grade în apele din sudul insulei italiene. Pe coasta de est a Siciliei este un aeroport important, cu multe zboruri low cost (Fontanarossa, Catania).

Zboruri spre Catania. Caută bilete AICI.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.