1600 de euro în mână pentru pavatori români, în Franța. Cazarea e asigurată

pavaj locuri de munca

O companie caută 10 persoane serioase, pricepute și determinate pentru a lucra în Franța, la pavarea căilor de acces pentru case.

Potrivit anunțului de aici, muncitorii aleși vor fi plătiți, lunar, cu 1600 de euro net. Ei se vor ocupa de realizarea aleilor și căilor de acces în curți. Toți muncitorii trebuie să fie capabili să se ocupă de pregătirea terenului, trasarea aleilor și poziționarea diverselor materiale de pavaj.

Vă puteți înscrie la aceste locuri de muncă AICI (click pe link pentru a accesa pagina de informații utile).

Cazarea este asigurată, iar angajații au parte și de asigurare medicală internațională. Cei care candidează trebuie să mai fi lucrat în construcții și să fie disponibili să plece imediat la muncă, în Franța.

Pentru aceste locuri de muncă, angajatorul nu solicită un anumit nivel de studii. Astfel, se pot înscrie absolut toți cei care au experiență – fie ea și minimă – în construcții.

Toate detaliile despre aceste locuri de muncă sunt AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de locuri de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Locuri de muncă în Dubai, Qatar, Emirate. Salarii frumoase, cazarea și transportul sunt gratuite

Cel mai mare magazin online din lume caută angajați în România

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.